ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ
Και στα Κελλιά με χρώματα άσπρα και ήλιο μεθούν

mercoledì 9 gennaio 2019

Τέρενς Κουίκ και Φώτης Φωτίου στη Νάπολη στις πανηγυρικές εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας (8 και 9 Φεβρουαρίου 2019) επίσημοι προσκεκλημένοι της Ελληνικής Κοινότητος Νεαπόλεως και Καμπανίας.


Νέες διμερείς δράσεις, με βάση τη Συμφωνία Συναντίληψης που έχουν υπογράψει για τη Διασπορά, αποφάσισαν σε συνάντηση εργασίας σήμερα 9 Ιανουαρίου στη Λευκωσία, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ και ο προεδρικός επίτροπος της Κυπριακής Δημοκρατίας Φώτης Φωτίου.


Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Εξωτερικών, ανακοινώθηκε ότι θα παραστούν στις 8 και 9 Φεβρουαρίου στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Νάπολη και Μιλάνο αντίστοιχα, για τον παγκόσμιο εορτασμό της Ημέρας της Ελληνικής Γλώσσας.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κος Τέρενς Κουίκ και ο Προεδρικός Επίτροπος της Κυπριακής Δημοκρατίας Κος Φώτης Φωτίου, επίσημοι προσκεκλημένοι της Ελληνικής Κοινότητος, θα κηρύξουν την έναρξη των διήμερων πανηγυρικών εορτασμών στη Νάπολη και θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους μαθητές των Κλασσικών Λυκείων που συμμετέχουν με ενθουσιασμό κάθε χρόνο από το 2016 μέχρι σήμερα στις εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας.



Η πρόσκληση του προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Κου Παύλου Κυπριανού προς τον Κο Υφυπουργό.

Nessun commento:

Posta un commento