ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ
Και στα Κελλιά με χρώματα άσπρα και ήλιο μεθούν

martedì 16 febbraio 2016

Επιστολή συγχαρητηρίων του Αναπληρωτή Γενικού της Γ.Γ.Α.Ε. κ. Δημ. Πλευράκη προς τον Δήμαρχο Νάπολης κ. Luigi de Magistris και στον Αντιδήμαρχο Νάπολης κ. Gaetano Daniele.

Επιστολή συγχαρητηρίων του Αναπληρωτή Γενικού της Γ.Γ.Α.Ε. κ. Δημ. Πλευράκη προς τον Δήμαρχο Νάπολης κ. Luigi de Magistris και στον Αντιδήμαρχο Νάπολης κ. Gaetano Daniele.




Επιστολή συγχαρητηρίων απέστειλε ο Αναπληρωτής Γενικός της Γ.Γ.Α.Ε. κ. Δημήτρης Πλευράκης,  προς τον Δήμαρχο Νάπολης κ. Luigi de Magistris και προς τον Αντιδήμαρχο Νάπολης κ. Gaetano Daniele, για την επίσημη αναγόρευσή τους σε Επίτιμα Μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Νάπολης και Καμπανίας. 
Το κείμενο της επιστολής έχει ως ακολούθως: 

 
Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, 

Αγαπητέ κύριε Αντιδήμαρχε,
Με αφορμή την αναγόρευσή σας ως επίτιμα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Νάπολης και Καμπανίας, παρακαλούμε δεχθείτε τα ειλικρινή και θερμά συγχαρητήριά μας. Η σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί μια ακόμα εύγλωττη μαρτυρία αναγνώρισης και επιβράβευσης του έργου σας καθώς και της προσφοράς σας στην παγκόσμια πολιτιστική κοινότητα. 
Δραττόμεθα της ευκαιρίας, να σας ευχαριστήσουμε για την απόφαση της επαναφοράς του ονόματος της ιστορικής Οδού των Ελλήνων, ύστερα από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων Ιταλίας και της Ελληνικής Κοινότητας Νάπολης καθώς και  για την πρακτική στήριξη και συνεχή αλληλεγγύη σας προς την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Το μακρύ ταξίδι της καθιέρωσης της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας και Ελληνικού Πολιτισμού πρόταση του μέχρι πρότινος Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων Ιταλίας κ. Ιωάννη Κορίνθιου, θα ξεκινήσει, στις 20 Μαΐου 2016, από τη Νάπολη τη σύγχρονη πρωτεύουσα της Μεγάλης Ελλάδας με παράλληλες εκδηλώσεις στην Απουλία και την Καλαβρία, περιοχές όπου η ελληνική παράδοση και γλώσσα παραμένουν ζωντανές για περισσότερα από 2500 χρόνια.
 
Στο πρόσωπό σας ως αποδεδειγμένοι Φιλέλληνες τιμάτε τη χώρα μας και μας κάνετε πραγματικά υπερήφανους.

Ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε πάντα την δύναμη που χρειάζεται για να συνεχίσετε το σημαντικότατο έργο που επιτελείτε.
Δημήτρης Μ. Πλευράκης
Αναπληρωτής Γενικός
της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού




http://www.ggae.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=1902&cnode=22

Nessun commento:

Posta un commento