ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ
Και στα Κελλιά με χρώματα άσπρα και ήλιο μεθούν

domenica 4 marzo 2018

Ατιμία θα συμβεί εάν χέρι ελληνικό υπογράψει την αναγνώριση του Σκοπιανού κράτους που θα περιλαμβάνει την λέξη Μακεδονία σε οποιαδήποτε μορφή.

Γεώργιος Βλάχος 03/03/201821:18 Στο Πρώτο Θέμα


Τα εκατομμύρια των ανωνύμων και αφανών Ελλήνων διατρανώνουν, έστω και κάπως καθυστερημένα, εδώ και χρόνια στην Οικουμένη την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ή τη Μακεδονικότητα της Ελλάδας και αγωνίζονται για το δίκαιο των Μακεδόνων ενάντια στην Μανία, των αχ ναι, iσχυρών φίλων και συμμάχων της Πατρίδας μας οι οποίοι ξεδιάντροπα ισχυρίζονται ότι είναι οι προστάτες της Ελλάδας και πρέπει να τους είμαστε ευγνώμονες επειδή με την βοήθεια και προτροπή της ελληνικής κυβέρνησης θεμελιώνουν σήμερα την μελλοντική συρρίκνωση της Ελλάδας. 
Φυσικά μας είναι γνωστό ότι δίκαιο έχει ο δυνατός, ή αυτός που έχει για πολλούς και διάφορους λόγους την προστασία δυνατών,  Οικονομικά και Πολιτικά,συμμάχων! 
Γνώμη μου είναι, ότι δεν πρέπει να τους κάνουμε την χάρη και να τους δωρίσουμε το Μεγαλείο του Μακεδονικού Ελληνισμού. 
Αυτή η ατιμία, όμως θα συμβεί εάν χέρι ελληνικό υπογράψει την αναγνώριση του Σκοπιανού κράτους που θα περιλαμβάνει την λέξη Μακεδονία σε οποιαδήποτε μορφή. 
Το σύνδρομο του Μακεδονισμού τους είναι αρρώστια, καταντάει δε τελικά σε Σύμπλεγμα Κατωτερότητας επειδή ντρέπονται να πουν ότι είναι Σλάβοι και έτσι θέλουν να είναι κάτι το καλύτερο με το οποίο ουδεμία σχέση έχουν. 
'Ολος ο πλανήτης ας τους ονομάσει όπως οι ίδιοι επιθυμούν. Χωρίς την αναγνώριση από την Ελλάδα δεν θα έχουν επιτύχει τον σκοπό τους. Κάποτε όταν αλλάξουν τα οικονομικά, πολιτικά και άλλα συμφέροντα τότε οι εσκεμμένα σήμερα ανίδεοι των επιστημονικών ιστορικών γεγονότων, δήθεν δημοκράτες της δύσης θα ομολογήσουν ότι οι Σκοπιανοί είναι αποκλειστικά και μόνο Σλάβοι και ο Μακεδονισμός τους ήταν και είναι το αποτέλεσμα πολύχρονης Πλύσης Εγκεφάλου. 
Η ερώτησή μου στον κύριο Γιουνκερ είναι η εξής: Πως και γιατί όλες οι καπιταλιστικές κυβερνήσεις των ελεύθερων δήθεν κράτων της δύσης πήραν την σκυτάλη από τον Στάλιν και τον Τίτο και από όλα τα άλλα κομμουνιστικά κράτη και θέλουν να επιβάλουν στην Ελλάδα αυτό που δεν κατάφερε να κάνει ο τότε διεθνής κομμουνισμός; 
Από πότε μεταμορφωθήκατε σε Κομμουνιστές; 
Γιατί επιμένετε να διαλύσετε την Ελλάδα και υποστηρίζετε ένα Γιγαντιαίο Ψέμα, και μία Μεγάλη απάτη; 
Ισχυρίζεσθε ότι ένα μεγάλο κράτος όπως (η Ελλάδα;) απειλεί ένα μικρό κράτος αυτό των Σκοπίων. Εδώ πρόκειται για ένα παραμύθι από τις Χίλιες και μιά Νύχτα. Δεν θέλετε να δείτε ούτε και να ακούσετε. 
Εάν στην περίπτωσή μας καταπιέζεται ένα κράτος αυτό είναι η Ελλάδα! Σύσσωμη η Ευρωπαϊκή Ενωση μαζί με τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη, και το ΝΑΤΟ εξασκούν Αφόρετη Πίεση στην Ελλάδα για να δωρίσει στα Σκόπια την Ιστορία της και τον Πολιτισμόν της. 
Και κάτι που πρέπει να γνωρίζετε.Τόσο η ένταξη της φίλης Τουρκία, και των συμπαθητικών Σκοπιανών περνάει από την Ελλάδα, όπως επίσης και η ένταξη των Σκοπιανών στο ΝΑΤΟ. 
Ελπίζω ότι τόσο ο κύριος Τσίπρας όσο και ο κύριος Κοντζιάς θα διατηρούν στα στήθη τους μία σπίθα πατριωτικής αγάπης. 
Στον λαό, όπως θα διαπιστώσατε απο την λαοθάλασσα στα δύο μεγάλα Συλλαλητήρια υπάρχει αυτή η σπίθα, ας μην επιτρέψουμε να γίνει φλόγα. 
Εμπρός λοιπόν αλλάξετε πορεία.

Nessun commento:

Posta un commento