ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ
Και στα Κελλιά με χρώματα άσπρα και ήλιο μεθούν

mercoledì 3 novembre 2021

Buon centesimo compleanno e benvenuto nel club dei centenari di Tinos, Nikola Korinthios!31.10.2021. Μια ξεχωριστή γιορτή για τα 100χρονα γενέθλια του μπάρμπα Νικόλα Κορίνθιου του Σίγγρη στην Καλλονή της Τήνου με ένα συγκινητικό σχόλιο της Marvel Velmar

Una piccola festa a sorpresa, il 31.10.2021 a Kalloni - Tinos, rispettando le misure sanitarie, per il complesecolo di nonno Nikola Korinthios.
La presenza del nuovo arcivescovo, rev.mo Iosif Printezis, del parroco p. Frankiskos, di esponenti dell'amministrazione comunale e dei vicini di casa lo ha commosso. Il Comune gli ha preparato la torta! Gran cerimoniere e fotografo il nipote Pier Nicola.
Με τις νότες του Αντώνη Χαρικιόπουλου από τη Μυρσίνη και το κέφι των πανωχωριανών γιορτάσαμε στην Καλλονή της Τήνου, στις 31 Οκτωβρίου 2021, τα εκατόχρονα του μπάρμπα Νικόλα Κορίνθιου.
Μια μικρή γιορτή-έκπληξη με τους γείτονες πανωχωριανούς που την διοργάνωσε ο εγγονός του Πιέρ Νικόλας.
Τον τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος π. Ιωσήφ Πρίντεζης, νέος Αρχιεπίσκοπος Τήνου, ο εφημέριος π. Φραγκίσκος Βιδάλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παντελής Αρμάος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλλονής Πέτρος Κουκουλάς με τη σύζυγό του, ο Αντώνης Δελλατόλας του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” Δήμου Τήνου, ο Γιαννουλάκης Αλβέρτης, ο Δημήτρης Βερροιώτης με τη σύζυγό του Μαργαρίτα Φιλιππούση, ο Leonardo Gioè με τη σύζυγό του Elena, ο Γιώργης με την Αννεζούλα, ο Μάρκος και ο Ζαχαρίας Αλπέρτης, ο Πέτρος Αρμάος με τη Μαίρη, ο Νίκος με τη Ρόζα και τον γιο του.
Πάμε τώρα για τα επόμενα γενέθλια του μπάρμπα Νικόλα, πάλι με γιορτή, τιμητικές παρουσίες, μουσική, χορό και ρακί. Τώρα πια το καθιερώσαμε στο πάνω χωριό! Ας ελπίσουμε χωρίς πια την πανδημία για να τραβήξουμε το χορό από την πάνω πλατεία μέχρι το ξυνάρι.




Η τούρτα του Δήμου Τήνου
Ο μπάρμπα Νικόλας ευχαριστεί


Το να εισπράττεις τόση ΑΓΑΠΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ στα γεράματά σου, από τα Παιδιά σου, τους Συγγενείς, τους Φίλους και τους Συγχωριανούς σου είναι η προσωποποίηση της απόλυτης ΕΥΤΥΧΙΑΣ. Την Ευτυχία που μπορεί να μην την αντάμωσε ή να μην την βίωσε σ' όλο το "μήκος" και το "πλάτος" της, όσο ήταν Νέος και έδινε τον αγώνα, για τον επιούσιο της Οικογένειας ή τις σπουδές των Παιδιών του. Όμως η Ζωή του επιφύλαξε την ανταπόδοση και την ευκαιρία να την γευτεί απόλυτα χρονικά, όταν έπρεπε. Ειλικρινά τα Γενέθλια του μπάρμπα Νικόλα με συγκίνησαν βαθιά και εύχομαι να του επιτρέψει ο Δημιουργός του, να συνεχίσει ν' απολαμβάνει τον κάθε χρόνο που προστίθεται στην ηλικία του, εισπράττοντας εμπράκτως και αφειδώς ΑΓΑΠΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ.

Ο Σεβασμιώτατος π. Ιωσήφ Πρίντεζης

Ο Σεβασμιώτατος με τον εφημέριο π. Φραγκίσκο
Ο εφημέριος π. Φραγκίσκος Βιδάλης αποθανατίζει τον εορτάζοντα




Με τους καρδιακούς φίλους από τα παλιά, Παντελή και Γιαννουλάκη

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλλονής Πέτρος Κουκουλάς με τον Αντώνη Χαρικιόπουλο στο ακορντεόν



Ο εγγονός του Πιέρ Νικόλας, φωτογράφος της γιορτής






Ο Αντώνης Χαρικιόπουλος χαρίζει τις νότες του στον μπάρμπα Νικόλα
Με τον Αντώνη Δελατόλα








Ρίξαμε κι ένα χορό για το καλό





















Με τον εγγονό του τον Πιέρ Νικόλα


O Παντελής με τον Δημήτρη και τη Μαργαρίτα

Η Elena με τον Leonardo και τον Γιαννουλάκη








Ο Πέτρος με τη Μαίρη

Ο Γιώργης




















Ο Γιώργης, η Αννεζούλα και ο Μάρκος










Ο Δημήτρης με τη Μαργαρίτα








Η Ρόζα

Ο Νίκος με τον γιό







Nessun commento:

Posta un commento