ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ
Και στα Κελλιά με χρώματα άσπρα και ήλιο μεθούν

mercoledì 14 febbraio 2018

Μήνυμα συναδέλφωσης έστειλαν από τη Νάπολη οι Ιταλοί και οι Έλληνες μαθητές έχοντας ως γέφυρα συνάντησής τους την ελληνική γλώσσα.

Συγχαρητήρια για την αξιοζήλευτη πραγματικά εκδήλωση που πραγματοποιήσατε στη Νάπολη με τη συμβολή της ομογένειας αλλά και των μαθητών των κλασικών σχολείων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της νότιας Ιταλίας, που συμμετείχαν με τις εξαιρετικές τους δράσεις. 

Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή, και εγώ και η κα Βαρελά,  που σας γνωρίσαμε και είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί σας για την πραγματοποίηση και της δικής μας εκδήλωσης στην Ελλάδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας, καθώς φέτος καθιερώθηκε ο εορτασμός και στη χώρα μας (ύστερα από δική σας κινητοποίηση)
Μέσα σε όλα όσα αποκομίσαμε από την αρχή μέχρι το τέλος της προσπάθειάς μας θα κρατήσουμε σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας αυτό το μήνυμα συναδέλφωσης που έστειλαν οι Ιταλοί και οι Έλληνες μαθητές έχοντας ως γέφυρα συνάντησής τους την ελληνική γλώσσα. Ευχαριστούμε, λοιπόν, εσάς και τους μαθητές των κλασικών σχολείων της Ιταλίας για αυτή τη σπουδαία σκυτάλη που μας παραδώσατε στα χέρια. Μέσω αυτής υποσχόμαστε η φωνή σας να φτάνει κάθε χρόνο όλο πιο μακριά!
Οι μαθητές μας περιμένουν και ανυπομονούν να σας γνωρίσουν και από κοντά, όχι μόνο μέσα από τις τηλεσυνδέσεις μας! 
Ίσως στο επόμενο ταξίδι σας στην Ελλάδα, πριν ξεκινήσετε για την αγαπημένη σας Τήνο, να το καταφέρουμε!



Ιστολόγιο: http://foniessa.blogspot.gr/
Χαριτίνη Τριγάζη

http://marathonianea.gr/index.php/politismic-menu/14-events/3074-2018-02-10-16-35-44

Nessun commento:

Posta un commento