ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ
Και στα Κελλιά με χρώματα άσπρα και ήλιο μεθούν

sabato 18 ottobre 2014

Αισθανόμαστε ευγνώμονες και συγκινημένοι που η σκληρή πολύμηνη δουλειά μας άγγιξε τον κόσμο και μας χάρισε αυτό το επίτευγμα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ 
στον Πρόεδρο  της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς,
Κο ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ 
και στον Πρέσβυ της Ελλάδος στη Ρώμη, 
Κο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΔΕΜΙΡΗ. 

Με τον πρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς Κο Αναστασιάδη το Εκτελεστικό της ΟΕΚΑΙ είναι σε συνεχή εποικοδομητική επαφή εδώ και πολλούς μήνες και για το ζήτημα του νέου νόμου του ΣΑΕ.  
Στο Άρθρο 3 Γ, με υπόδειξη της ΟΕΚΑΙ, συμπεριλήφτηκε αυτή η προσθήκη: Επίσης, τα Συντονιστικά Συμβούλια των Περιφερειών του ΣΑΕ θα λαμβάνουν μέριμνα, ώστε ένα ποσοστό από τα νομικά πρόσωπα- μέλη του ΣΑΕ σε κάθε Περιφέρεια να αποτελείται από οργανώσεις που εκφράζουν τη νεολαία του απόδημου Ελληνισμού σε εν λόγω Περιφέρεια. Το ποσοστό αυτό θα καθορίζεται για την κάθε Περιφέρεια στον οικείο Κανονισμό Λειτουργίας της.
Ο Κο Αναστασιάδης, ύστερα από δική μας εισήγηση, καταβάλλει επίσης προσπάθειες για να διευκολυνθούν  με το νέο νόμο Ιθαγένειας όσοι έχουν απωλέσει τα πιστοποιητικά ελληνικής ιθαγένειας των γονιών και παππούδων τους, αλλά που έχουν βέβαιες ελληνικές καταβολές.

Nessun commento:

Posta un commento