ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ
Και στα Κελλιά με χρώματα άσπρα και ήλιο μεθούν

mercoledì 15 ottobre 2014

Σήμερα στη Βουλή: συνεδριάζει η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς με θέμα την πρόταση της ΟΕΚΑΙ για την καθιέρωση Ημέρας της Ελληνικής Γλώσσας


ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
16.10.2014

1. Ώρα 10.00΄π.μ. - Αίθουσα «Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά» (151) θα συνεδριάσει η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς, με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την καθιέρωση ημέρας της ελληνικής γλώσσας.
Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων Ιταλίας, κ. Ιωάννης Κορίνθιος.

2. Ώρα 13.30΄ - Αίθουσα «Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά» (151) θα συνεδριάσει η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Συζήτηση επί αιτήσεων άρσεως ασυλίας Βουλευτών, σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής.

3. Ώρα 15.00΄- Αίθουσα Γερουσίας θα συνέλθουν σε κοινή συνεδρίαση η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Έρευνα, τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία και άλλες διατάξεις».
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Εμμανουήλ Κόνσολας και Θεανώ Φωτίου.

http://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Simera-sti-Vouli/?ilt_id=13a302fd-357b-4abb-8250-127dc19a9e2d

Nessun commento:

Posta un commento