ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ
Και στα Κελλιά με χρώματα άσπρα και ήλιο μεθούν

martedì 4 febbraio 2014

Συνέντευξη τύπου για τη συναδέλφωση των δήμων Cava de'Tirreni και Δελφών και δεξίωση στην οικία του ζεύγους Contaldo Πολυζώη με τη συμμετοχή βιρτουόζων ερμηνευτών


Χτες το απόγευμα στην πανέμορφη Cava de'Tirreni μια αντιπροσωπεία του Δήμου Δελφών με επικεφαλής τον δήμαρχο, Νικόλαο Φουσέκη και τη σύζυγό του, την αντιδήμαρχο Μαρία Τάσιου-Γουργουρή και τον πρώην δήμαρχο Γαλαξειδίου Νίκο Γουργουρή, έγινε επίσημα δεκτή, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Cava de'Tirreni, από τον δήμαρχο, καθηγητή και πασίγνωστο φιλέλληνα Marco Galdi, τον δημοτικό σύμβουλο με αρμοδιότητα στα θέματα τουρισμού και αδελφοποιήσεων Marco Senatore, τον έκτακτο επίτροπο για τον τουρισμό και φιλοξενία, αρχιτέκτονα Carmine Salsano, τον πρόεδρο της επιτροπής για τις συναδελφώσεις, Nicola Pisapia, τον υπεύθυνο της νεολαίας Emilio Sergio και άλλους δημοτικούς συμβούλους, τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Νεαπόλεως Filippo Doria, τον προέδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων Ιταλίας, Γιάννη Κορίνθιο, τον σύμβουλο της Ελληνικής Κοινότητας Νεαπόλεως και Καμπανίας, Κώστα Μίχο και μερικούς  Έλληνες δημότες της πόλης, ανάμεσα στους οποίους ήταν η Κα Βιολέττα Πολυζώη από την Ιτέα με τον σύζυγό της γιατρό Pino Contaldo και η Αθηναία Κα Ελένη Χατζώκου με τον σύζυγό της γιατρό Antonio Violante.
Η συνάντηση αυτή είναι το δεύτερο σκαλοπάτι της προχωρημένης διαδικασίας συναδέλφωσης των δύο δήμων, που ξεκίνησε με την υποβολή πριν λίγους μήνες συγκεκριμένης πρότασης του δημάρχου Κου Galdi στο δήμαρχο των Δελφών Κο Φουσέκη. Η Κα Πολυζώη συνέβαλε σημαντικά στην προώθηση και αποδοχή αυτής της πρότασης από τον Δήμο των Δελφών.

Βιντεοσκοπήσεις της συνέντευξης τύπου στο Δημαρχιακό Μέγαρο:
Στη συνέχεια η Κα Βιολέττα Πολυζώη  και ο σύζυγός της Pino Contaldo με την κόρη τους Τίνα φιλοξένησαν και φίλεψαν τους συντελεστές αυτής της ωραίας πρωτοβουλίας στο σπίτι τους.
Παρευρέθηκαν στην συνεστίαση και ο πρόεδρος Κος Παύλος Κυπριανού, η αντιπρόεδρος Κα Γιώτα Μαλακού, ο γραμματέας Κος Σωτήρης Παπαδημητρίου της Ελληνικής Κοινότητας Νεαπόλεως και Καμπανίας, η αρχαιολόγος Κα Michela Angrisani, η Αντωνία Χαρίση και πολλοί φίλοι του ζεύγους Contaldo Πολυζώη.
Οι συνδαιτημόνες είχαν τέλος την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέχρι αργά με τη συνοδεία ... βιρτουόζων κιθάρας.
Οι δύο δήμαρχοι, Galdi και Φουσέκης, η αντιδήμαρχος Τάσιου-Γουργουρή και ο γραμματέας Παπαδημητρίου ερμήνευσαν με ξεχωριστή επιτυχία τραγούδια ναπολετάνικα, λαϊκά και κλασσικά σε μια ζεστή και ξένοιαστη ατμόσφαιρα. Η Alessandra Crescitelli και ο δήμαρχος Galdi διακρίθηκαν στην ερμηνεία του κλασσικού ναπολετάνικου ρεπερτορίου.

Nessun commento:

Posta un commento