ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ
Και στα Κελλιά με χρώματα άσπρα και ήλιο μεθούν

domenica 24 luglio 2011

Μας άφησε ο Νώε, η φωνή της Ομογένειας.



Η Ομογένεια θρηνεί την απώλεια του δημοσιογράφου Νώε Παρλαβάντζα, ο οποίος έφυγε πριν δυό μέρες από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών. Ο Νώε Παρλαβάντζας έγινε γνωστός μέσα από την καθημερινή ενημερωτική ομογενειακή εκπομπή της "Φωνής της Ελλάδας", "Δίκτυο χωρίς Σύνορα". Η πολιτική κηδεία του δημοσιογράφου, κατόπιν επιθυμίας του, θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011 στις 17.00 το απόγευμα, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, στην αίθουσα πολιτικών εκδηλώσεων. Στη μνήμη του, όσοι επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν χρήματα για τη ΣΤΡΟΦΗ του ΚΕΘΕΑ στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος (αριθ. λογαριασμού 111/296006-04)

«Ο Νώε Παρλαβάντζας, ο ανιδιοτελής και ακούραστος σκαπανέας της δημοσιογραφικής έρευνας, ο φίλος, ο συνάδελφος, ο δάσκαλος, θα ζει πάντα στη μνήμη μας και την καρδιά μας», επισημαίνεται-μεταξύ άλλων- σε ανακοίνωση της διεύθυνσης της «Φωνής της Ελλάδας».

Πολιτικός επιστήμονας και δημοσιογράφος, γεννημένος στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 1957, ο Νώε Παρλαβάντζας αγαπήθηκε από την ομογένεια, στα πέρατα της γης, μέσα από την καθημερινή ενημερωτική ομογενειακή εκπομπή της «Φωνής της Ελλάδας», «Δίκτυο χωρίς Σύνορα». Ειδικεύτηκε σε θέματα, που αφορούν την ελληνική Διασπορά, τα οποία προσέγγιζε με ιδιαίτερη ευαισθησία. Aσχολήθηκε, ευρύτερα, με την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, καθώς και με ζητήματα της πολιτισμικής ενσωμάτωσης και της πολιτιστικής διαχείρισης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μέσα από τη «Φωνή της Ελλάδας», ο Νώε έχει συγκροτήσει ένα φιλόδοξο- αναπτυξιακό επικοινωνιακό μοντέλο ενημέρωσης για θέματα και αφιερώματα στην ομογένεια και στις ευρύτερες ευρωπαϊκές και ευρωατλαντικές διεθνείς σχέσεις, σε όλα τα επίπεδα (πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και πολιτιστικά).

To Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων Ιταλίας και το Συντονιστικό Συμβούλιο του Δικτύου Νεολαίας Ιταλίας εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του φίλου Νώε Παρλαβάντζα, που ήταν η φωνή της Ομογένειας.

Καλό ταξίδι Νώε! Θα μας λείψεις!

Nessun commento:

Posta un commento